База рекламних кейсів у відеоблогах


Платформа Vlogster створила базу рекламних проектів у відеоблогах – інформація на сайті структурована по продуктових категоріях, брендах, формату інтеграції. Більшість кейсів супроводжено кількісними показниками: соціально-демографічні характеристики аудиторії, кількість цільових переглядів відео, рівень залучення і схвалення.

База кейсів – це не лише освітній, але і аналітичний інструмент, який можна використовувати для конкурентного аналізу певної категорії, огляду показників ефективності рекламної комунікації конкретного формату тощо. Аудиторією сайту команда Vlogster бачить рекламістів, рекламодавців, інтернет-маркетологів, PR-менеджерів, блогерів і всіх, хто цікавиться таким перспективним інструментом, як реклама у відеоблогах.

«Реклама у відеоблогах  – новий інструмент, на який багато рекламодавців дивляться з побоюванням і недовірою. Найчастіше, скептицизм виникає на основі перегляду пари невдалих кейсів. Щоб зрозуміти всі рекламні можливості інструменту, необхідно ознайомитися з успішними прикладами інтеграцій різних форматів. Раніше для пошуку прикладів реклами в відеоблозі доводилося вручну моніторити канали топових блогерів, перебирати пошукову видачу, опитувати колег, читати статті. Сьогодні достатньо зайти в базу Vlogster і в кілька кліків знайти підходящу кампанію, яка може послужити відправною точкою для вашої ідеї інтеграції. Ми даємо можливість рекламним агентствам і блогерам самостійно додавати свої кейси, за рахунок чого база постійно поповнюється актуальними свіжими прикладами. Даним проектом ми намагаємося досягти систематизації ринку: структурування процесів і освіти клієнтів», – коментує засновник Vlogster Гайк Мкртчян.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA