Google проведе в Україні безкоштовні семінари по мобільному маркетингу


Цієї весни Google в Україні активно взявся за освіту маркетологів і веб-майстрів. У квітні експерти компанії Google проведуть безкоштовні освітні заходи по мобільному маркетингу в п’яти великих українських містах. Директор українського офісу Дмитро Шоломко, регіональний керівник мобільного бізнесу Google Маріуш Гашевській і інші топ-менеджери і експерти Google прочитають українцям лекції, розкажуть реальні кейси і дадуть відповідь на запитання.

Подати заявку можна на сайті до 15 березня. Відбір учасників буде здійснюватися на конкурсній основі, оскільки кількість місць обмежена.

Програма семінарів «Google. Час мобільних можливостей» орієнтована на маркетологів, веб-майстрів та фахівців з онлайн-реклами. На семінарах будуть розглянуті такі теми:
1. Статистика і мобільні тренди в Україні.
2. Аналіз мобільної поведінки сучасних українських користувачів.
3. Дизайн веб-сайтів для мобільних пристроїв.
4. Мобільний веб-сайт або додаток: порівняння властивостей і переваг.
5. Вимірювання ефективності мобільної реклами.
6. Кейси і реальні приклади успішних мобільних стратегій.
Кожен семінар триватиме повний день. Відвідувачі зможуть задати лекторам питання і отримати персональні поради та консультації. Також слухачів чекають дискусії, ігри та призи.
Семінари пройдуть у п’яти найбільших містах України: Києві, Одесі, Львові, Дніпропетровську та Харкові. Більш точний розклад можна знайти на сторінці заходу.
За матеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA