У Viber з’явилась можливість створювати власні стікери прямо в додатку

У месенджері Viber з’явилась нова функція «Створити стікер», за допомогою якої користувачі можуть створювати і додавати власні персоналізовані стікерпаки. Стікери в Viber дуже популярні, тільки за минулий рік в додатку було відправлено понад 30 мільярдів наклейок. Тепер користувачі зможуть створювати їх самостійно практично з будь-яким зображенням.

Щоб створити власний стікерпак, користувачеві необхідно відкрити редактор на вкладці «Магазин стікерів» або увійти в меню стікерів в будь-якому чаті, або зробити фотографію через додаток для її миттєвого редагування.

Один пак може включати до 24 окремих зображень, при цьому функція “Редактор стікерів” дозволяє змінювати форму стікерів, розташування фото, повертати його, наближати ту чи іншу деталь, а також прибирати фон на знімку. Після того, як користувач вибрав форму «наклейки», він може зробити її по-справжньому унікальною, прикрасивши написами, емодзі або навіть іншими стікерами.

Творці стікерпаків самі визначають, чи можуть інші користувачі Viber бачити їх творіння, зазначивши їх як «особисті» або «загальні». Функція створення стікерів в Viber вже доступна в додатку для Android і незабаром з’явиться на iOS і ПК.

За матеріалами itc.ua