Pepsi розпочинає літо промоакцією “Pepsi #Summergram”

У співпраці з Instagram, Pepsi запускає сотні нових AR-ефектів, пов’язаних з відомими висловами на тему літа, які з’являться на більш ніж 230 мільйонах пляшок і стаканів.

Кампанія розпочалась з серії вечірок у Сполучених Штатах, за участі відомих блогерів Chrissy Teigen і DJ Khaled.

“Pepsi #Summergram” запровадить сотні стікерів та індивідуальних фільтрів з доповненою реальністю, які допоможуть споживачам створювати цікаві історії в соціальних мережах протягом усього літа. З веселими літніми тематичними гаслами, як “Tropic Like It’s Hot”, “Turnt Not Burnnt”, “Catching Rays” і “Call Me On My Shell Phone” з графічними іконками та QR-кодами на пляшках Pepsi, Diet Pepsi та Pepsi Zero Sugar, прихильники напоїв зможуть отримати доступ до ексклюзивного контенту “Pepsi #Summergram”, який допоможе покращити будь-який літній настрій.

«Ми дуже раді працювати з Instagram і надавати деякі з їх новітніх технологій безпосередньо нашим найвідданішим споживачам. Ми знаємо, що наші прихильники люблять ділитися своїми цікавими моментами життя в соціальних мережах, а літній час надихає багатьох на пригоди та події, якими варто поділитись. Різноманітність наших AR-фільтрів “Pepsi #Summergram” гарантує, що для кожного є щось своє – незалежно від того, що ви робите влітку цього року», – сказав Тодд Каплан, віце-президент з маркетингу Pepsi.

Колекція “Pepsi #Summergram” буде доступна на більш ніж 200 мільйонах пляшок протягом усього літа в національних і місцевих торговельних мережах Сполучених Штатів, а також на більш ніж 30 мільйонах стаканів в різних місцевих ресторанах і закладах громадського харчування. На етикетках будуть відображені знакові літні висловлювання іспанською та англійською мовами.

За матеріалом https://www.multivu.com/