Осінні промо акції: дорослим по 10 – 50 тисяч на подорожі, дітям – по гіроскутеру

Агентство мобільного маркетингу LEAD9 розповіло про три поточні активності, в яких виступає в якості партнера.

З настанням осені дощів все більше і більше лаєш себе за те, що скаржився на літню спеку, а тепер тебе переслідують холод, сірість і сльота … Саме на осінь припадає найбільше любителів кавових напоїв. І щоб кава не тільки зігрівала тіло, а й душу – бренд Nescafe проводить акцію “Скажи YES своїй мрії”, де учасники мають можливість виграти 10 000 грн.

Механіка конкурсу проста: необхідно купити кавовий напій-мікс в стіках в період 27 серпня – 4 листопада, зареєструвати спеціальний код. На переможців чекають наступні призи – за один зареєстрований код – 10 грн на поповнення мобільного рахунку. 2 коду – розіграш 500 грн на банківський рахунок. І за 5 кодів – є шанс виграти 10 000 грн на здійснення мрії.

А якщо хочеться ще більше тепла, то Nescafe Gold проводить ще одну акцію “Залишайтеся поруч”, де переможець в період з 1 жовтня – 25 листопада буде мати шанс виграти 50 000 грн на подорож. Решта ж учасників гарантовано отримають поповнення мобільного рахунку номіналом 5, 12, 25 гривень. За інформацією LEAD9 всього протягом промо-кампанії буде розіграно понад 68 тисяч поповнень мобільного рахунку.

Осінь – це також новий рік для школярів. І ТМ “Моршинська” поспішає дарувати подарунки маленьким спортсменам. Головний приз – бажаний усіма дітьми гіроскутер. Механіка конкурсу проста – необхідно купити водичку “Спортик”, зареєструвати код. Як відзначило агентство LEAD9, серед призів буде розіграно 2 000 одиниць фрісбі, 1 000 спортивних сумок, 750 скретч-постерів “100 справ Спортика”, і нарешті довгоочікуваний приз – 13 зелених, стильних гіроскутерів.

Нагадаємо також, що агентство LEAD9 перше в Європі створило для бренду Coca-Cola відеоефект з доповненою реальністю для камери Facebook і ввела його в якості бонусу для всіх учасників акції “Смакуй літо”. За результатами акції було розіграно 50 путівок на Кіпр, в Туреччину, Болгарію, Грецію, Туніс.