Snapchat тестує функцію камери, яка дозволить легко купувати товари з Amazon

Snap і Amazon намагаються полегшити придбання будь-яких товарів користувачами Snapchat у реальному житті. Компанії оголосили про партнерство, яке дозволить користувачам направивши свою Snapchat-камеру на фізичний продукт


або штрих-код, отримати посилання на сторінку цього продукту у магазині Amazon, або на щось подібне. Звідти вони зможуть завантажити товар в додаток Amazon або купити його через сайт Amazon.com.

Користувачам необхідно натиснути та утримувати екран камери, щоб активувати цю функцію. Поки що не зрозуміло, чи буде отримувати Snap частину прибутку від продажу. Представник компанії заявив виданню The Verge, що поки не має інформації щодо цього питання. Звичайно, якщо Amazon буде виплачувати кошти за кожний проданий товар, це може допомогти компанії отримати необхідні гроші, адже акції Snap досягли найнижчої вартості раніше цього місяця.

В даний час функцією можуть користуватись обмежена кількість користувачів у США. Snap постійно намагається додати функціональність до своєї камери. Зараз користувачі можуть визначати пісні через Shazam, або наприклад, завантажувати ігри з доповненою реальністю та грати за допомогою лінз. Є й інші програми, які дозволяють користувачам робити покупки схожим чином, але, наприклад, у основного конкурента Snapchat соцмережі Instagram ще не має цього.

За інформацією сайту The Verge.