Безкоштовний Wi-Fi від Google вже працює на 400 залізничних станціях … в Індії

google-station

Компанія Google у 2015 році оголосила про проект, який мав на меті забезпечити високошвидкісним безкоштовним Wi-Fi залізничні станції по всій Індії. Першою станцією з вільним доступом до Інтернету стала Мумбаї Сентрал у січні 2016 року. Пізніше Google розгорнула глобальну загальнодоступну програму під назвою Google Station на основі моделі, яка була розроблена в Індії.

Нещодавно американська компанія повідомила, що зуміла досягти поставленої мети і вже підключила до мережі з безкоштовним доступом 400 залізничних станцій на території Індії. Завдяки проекту Google Station зараз щомісяця Інтернетом користуються більше 8 мільйонів людей.

Google не збирається зупинятися на досягнутому, і планує розширювати мережу Wi-Fi не тільки на залізниці, а і у містах. Так, наприклад, вже існує мережа із 150 точок безкоштовного доступу у індійському місті Пуна. Окрім цього, проект Google Station був запущений у Мексиці та Індонезії, і в майбутньому планується розширення географії на інші країни. Сподіваємось, що у списку Google знайдеться місце і для України.

За матеріалами сайту https://www.blog.google

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA