У Києві з’явилася можливість оплачувати муніципальну парковку картою через додаток

Компанії Mastercard і LeoGaming запустили мобільний додаток Kyiv Parking App, що дозволяє оплатити муніципальну парковку КП «Київтранспарксервіс» зі смартфона. Завантажити додаток можна в Google Play і App Store, або просканувавши QR-код на паркоматі, а оплатити – банківською картою через інтегрований в додаток Masterpass.

Після реєстрації в додатку можна вибрати на карті один з найближчих майданчиків для паркування, ввести адресу самостійно або відсканувати на паркоматі QR-код, який містить інформацію про адресу парковки. Потім оплатити паркування онлайн прямо в додатку – для цього необхідно один раз ввести дані банківських карт будь-яких платіжних систем, після чого вони будуть доступні для кожної наступної оплати. Залишиться лише ввести номер авто, тривалість паркування і натиснути кнопку оплати з Masterpass.

Після оплати паркувальники отримають SMS з номером автомобіля і інформацією про тривалість паркування, а водії зможуть переглядати історію оплат.

На сьогодні через Kyiv Parking App можна оплачувати місця на 219 муніципальних парковках. До кінця грудня паркомати на 87 паркувальних майданчиках КП «Київтранспарксервіс» будуть повністю оснащені унікальними QR-кодами, які допоможуть користувачеві швидко знаходити потрібну парковку в базі програми. Надалі QR-коди з’являться і на інформаційних табло на інших муніципальних парковках.

За матерілами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA