Мобайл: нативна реклама генерує на 40% більше кліків, ніж інші формати

Видання VentureBeat, посилаючись на дані платформи YouAppi, стверджує, що в цьому році нативная мобільна реклама привернула на 30-40% більше кліків, ніж всі інші формати просування в мобайлі.

YouAppi в свою чергу отримала такі дані в результаті дослідження сотень мобільних кампаній, проведених в 2016 році. За словами представників платформи, труднощі виникають при розпізнаванні того чи іншого мобільного контенту як «нативного», проте в кінцевому підсумку зусилля себе виправдовують.

Джулі Бен-нун (Julie Ben-nun)

Віце-президент підрозділу медіаменеджменту в YouAppi
«Протягом останніх трьох років ми спостерігаємо вражаючу тенденцію до прийняття ідеї нативной реклами в мобайлі з боку видавців. У той же час наші клієнти, які просувають додатки, можуть використовувати цей формат налаштування креативних оголошень в десятках додатків і мобільних сайтів».

Причини стрімкого зростання популярності мобільного нативной реклами, на думку YouAppi, в позиції win-win для всіх гравців мобільної екосистеми, а також в простоті її адаптації до різних платформ. Само собою, відзначається і більш високий рівень прибутковості з такого типу просування за рахунок кращого залучення і конверсії.

За матеріалами: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA