App Annie: у 2017 році обсяг реклами в мобільних додатках може досягти $100 млрд.

За даними компанії App Annie, вже до кінця грудня сумарні витрати споживачів у магазинах мобільних додатків досягнуть позначки в $52 млрд, а загальні витрати на мобільну рекламу складуть близько $77 млрд. Також представлений прогноз розвитку ринку додатків на 2017 рік.

За оцінками експертів App Annie 2017 рік ще одним рекордним роком для екосистеми додатків. На додачу до інновацій від провідних платформ і триваючим зростанням числа mobile-first компаній, все більше компаній з традиційних галузей економіки усвідомлює, що період, коли інвестиції в мобільні технології не були обов’язковими, скінчився.

Прогноз від AppAnnie на 2017 рік

У 2017 сумарні витрати на мобільні додатки (витрати в магазинах додатків + витрати на рекламу) складуть близько $ 166 млрд.

1. Споживачі в сукупності залишать у магазинах мобільних додатків $65 млрд. Ігри як і раніше залишаться основним джерелом доходів, але доходи від підписок на додатки знайомств і потокової передачі мультимедіа будуть зростати швидше.
2. Загальні витрати на вбудовану рекламу в додатках складуть $ 101 млрд. Істотну частку цих доходів знову ж розділять між собою соціальні мережі, ТБ та ігри. Усередині згаданих категорій найбільш динамічне зростання продемонструє формат мобільного відеореклами. Також істотний внесок внесе реклама брендів, обсяг якої зросте до 12,5% від загальних витрат на вбудовану мобільну рекламу.
3. Протягом перших кварталів 2016 року час, витрачений на додатки для покупок користувачами телефонів на базі Android в усьому світі (за винятком Китаю), збільшилася на 52% в порівнянні з минулим роком. В основному, це було обумовлено зростанням мобільної комерції. За нашими очікуваннями, в 2017 році найбільш вражаюче зростання буде у рітейлерів, які ведуть бізнес в офлайні (адже мобільні додатки змусили покупців переглянути свій попередній досвід шопінгу).
4. У 2017 році, у міру того як компанії будуть відкривати для себе нові горизонти та інтегрувати мобільні технології в свою операційну діяльність, також збільшиться загальна кількість сеансів в додатках інших підприємств, що працюють в «реальному світі» (особливо банків і ресторанів швидкого обслуговування).

Час, проведений на YouTube, стрімко зростає і на порядок перевищує аналогічний показник провідних додатків потокового відео з преміальним контентом. За припущеннями App Annie, після того як в наступному році Snapchat сфокусується на короткоформатному відео, він здожене мобільний додаток Netflix за показником витраченого користувачами часу в додатку.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA