Telegram випустив інструменти для інтеграції через IFTTT

Розробники Telegram додали підтримку платформи для синхронізації сервісів між собою IFTTT (If This Then That), щоб інтегрувати Telegram з іншими додатками на зразок Twitter, Instagram, Gmail. Також в месенджері з’явилася можливість закріпити діалоги, йдеться в блозі проекту.

IFTTT дозволяє інтегрувати між собою більше 360 додатків, серед яких Twitter, Instagram, Gmail, Dropbox, «Google Диск», Spotify, Pinterest та інші. За словами розробників месенджера, Telegram став першим сервісом, «повністю інтегрованим з IFTTT».
«Ви можете управляти іншими сервісами за допомогою Telegram або отримувати опублікований через них контент – наприклад, фото або відео», – йдеться в блозі месенджера.

Для інтеграції з IFTTT необхідно запустити бота @IFTTT і авторизуватися на сайті платформи. Після цього користувач може активувати один з інструментів – наприклад, можна налаштувати пересилання в Telegram отриманих email-повідомлень або твітів, в яких згадали користувача.

Також можна додати IFTTT-бота в груповий чат або до власного каналу, що дозволить користувачеві ділитися доступними йому контентом і послугами з співрозмовниками або підписниками. Зокрема, можна налаштувати завантаження нових фотографій з Instagram-аккаунта.

Користувачі також можуть створити власні аплети, інтегрувавши Telegram з необхідним йому додатком.

Крім цього, в Telegram з’явилася можливість закріпити важливі діалоги у верхній частині панелі повідомлень. Це дозволить не пропустити повідомлення від важливих людей, пояснили розробники месенджера. Користувач може закріпити до п’яти діалогів.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA