PayBack – український кешбек-сервіс


Троє українців Олександр Косарєв, Ксенія Резніченко та Максим Лаврик запустили кешбек-сервіс PayBack, який обіцяє клієнтам інтернет-магазинів повертати частину грошей, витрачених на покупки, на карту, електронний гаманець або рахунок мобільного. Повернення може досягати 10%. Сервіс вже підключив 67 магазинів, серед яких AliExpress, modnaKasta, “Ельдорадо” та інші торговці технікою, електронікою, одягом і взуттям, а також товарами для побуту і краси.

В Америці і Європі така послуга, як кешбек, давно не нова, але в Україні поширена не настільки. Від звичних знижок і програм лояльності вона відрізняється тим, що покупці отримують не бали або бонуси, прив’язані до конкретного магазину, а живі гроші, які можуть витратити на свій розсуд.

Щоб купувати з кешбеком, потрібно зареєструватися на сайті payBack.com.ua, перейти в магазин за посиланням з каталогу і зробити покупку. Після цього клієнт отримає повернення -% від витраченої суми. Знижки та акції ціни магазину при цьому враховуються. Кешбек можна вивести будь-яким зручним способом на розсуд користувача.

“Відсоток повернення від покупок в кожному магазині різний, тому сума кешбеку теж різна. В середньому вона становить 5%. Є магазини, які відшкодовують клієнту 9%. Також у нас розроблена програма лояльності, яка передбачає персональні надбавки до діючих відсотків по всіх магазинах”, – розповіла AIN.UA Ксенія Резніченко.

До заснування власного стартапу Олександр, Ксенія і Максим працювали в американській партнерській програмі T3Leads. “Проект вирішили створити з кількох причин, одна з яких – великий досвід в СРА, який ми вирішили використовувати для роботи на українському ринку”, – пояснила Резніченко. В команді на даний момент шість осіб.

За матеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA