Instagram запустив персоналізовану відеострічку


Популярний фотохостинг, що належить Facebook, оновив функціонал розділу Explore, додавши в нього персоналізовані канали, в яких користувачам будуть показуватися відеоролики на основі їх інтересів та уподобань.

Нове субменю називається «Відео, які можуть вам сподобатися» (Videos You Might Like), і в ньому Instagram збирає все ролики, опубліковані Instagram-спільнотою, які потенційно можуть бути цікаві користувачу. Крім цього, переміщаючись по розділу Explore, тепер можна побачити спеціальні тематичні канали з колекціями відео на популярні теми. Такі добірки складаються командою сервісу.

Але навіть з усіма представленими змінами розділ Explore функціонує як і раніше, показуючи цікаві пости від акаунтів, які користувач може і не фоловити. Видача грунтується на призначених діях користувача – лайків і виключених публікаціях. Instagram закликає користувачів частіше виявляти своє ставлення до того чи іншого контенту, щоб алгоритм персоналізації був більш точним і релевантним.

Що стосується можливості появи спонсорованих відео в нових каналах – прес-служба Instagram поки що не коментує таку перспективу.

Всі нововведення доступні в нових версіях програми в App Store і Google Play.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA