Facebook запускає сервіс прямих трансляцій Facebook Live


В найбільшій в світі соцмережі запустився сервіс відеострімінга Facebook Live. Засновник Facebook Марк Цукерберг прокоментував подію наступним чином: «сьогодні ми запускаємо Facebook Live для всіх – щоб полегшити створення, обмін і пошук живих відео». Раніше соцмережа деякий час тестувала Facebook Live, однак сервіс був доступний не всім.

«Live – це як телекамера в кишені. Будь-яка людина, у якої є телефон, може транслювати відео в будь-яку точку світу. Коли ви взаємодієте в реальному часі, ви відчуваєте більш тісний зв’язок. Це великий ривок для нашого спілкування, і це створить нові можливості для об’єднання людей».
Для того, щоб організувати відеотрансляцію, потрібно мати лише додаток Facebook на телефоні (iOS або Android). Потім натиснути іконку стрімінга, ввести опис своєї трансляції та натиснути Go Live, щоб почати трансляцію. Щоб завершити трансляцію – натиснути Finish.

Під час трансляції ви побачите число глядачів, які дивляться вас в реальному часі, імена друзів і коментарі. Небажаних глядачів можна заблокувати, натиснувши на кнопку Block після тапа за профілем. Трансляції можуть тривати не більше 30 хвилин. Після завершення трансляції вона залишиться у вашій хроніці у вигляді звичайного відео.

Live from Facebook HQ for the Live video launch!

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, April 6, 2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA