easy2go – новий безкоштовний сервіс для економії на особистому транспорті


Українець Марат Досполов вирішив допомогти співвітчизникам заощадити на бензині, не відмовляючись від комфорту, а разом вирішити проблему пробок на дорогах. Для цього він створив easy2go – онлайн-сервіс для пошуку попутників, за допомогою якого автовласники зможуть знаходити постійних пасажирів, а пішоходи – забути про «принади» громадського транспорту.

Ідею запуску саме такого сервісу Досполов пояснює так: «Їздив на громадському транспорті, знаю в якому він жахливому стані. Знаю, як таксисти приїжджають на убитих машинах, везуть в прокуреному салоні і при цьому беруть втридорога. Знаю, що водії багато витрачають на бензин і могли б економити (сам власник авто і вожу колег). До того ж, якщо багато хто почне користуватися сервісом, це трохи поліпшить ситуацію з пробками».

Подібні сервіси в Україні вже існують. Один з найвідоміших – BlaBlaCar, французька компанія, яка в 2014 році поглинула український стартап «Подорожник». Також функцію безкоштовного підбору попутників на авто або таксі для поїздок всередині міста додав в проект 2Event львівський підприємець Ярослав Максимович. Однак, за словами Марата, у easy2go є ряд переваг, які відрізняють його від подібних сервісів:

– унікальний алгоритм пошуку (більш релевантні результати, ніж у аналогів);
– можливість підписатися на маршрут і не заходити на сайт (прийде повідомлення, як з’явиться потрібний водій);
– можливість спілкуватися з попутником, не виходячи з сайту, з будь-якого пристрою;
– водій і пасажир самі домовляються про ціну, сайт в цьому не бере участь (проект некомерційний).

Марат підкреслює, що сервіс повністю безкоштовний. Монетизувати easy2go Марат поки не планує. «Витрати на сервіс копійчані. Можливо рекламу додам, але з водіїв і пасажирів брати гроші не збираюся», – пояснив він.
За матеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA