Користь від віртуальної реальності


Якщо ви шанувальником або ентузіаст VR, ви знаєте, що технологія має у розпорядженні величезну кількість різних додатків та ігор. VR-гарнітури дозволяють винести викладання і навчання на новий рівень, роблячи ці процеси практичнішими, наочнішими і зручнішими. Більш продуктивне навчання в школі, інституті, модернізації в галузі медицини та допомогу при реабілітації – це і багато іншого віртуальна реальність може забезпечити вже сьогодні.

Компанія AMD підтримує використання технології віртуальної реальності в різних сферах і підкреслює можливість використання VR в різних напрямках діяльності людини. Новий короткий фільм від AMD демонструє те, як VR-технологія може застосовуватися на благо людства, а не лише в якість хорошого способу розважитися.

Омар Файз, технічний менеджер з маркетингу AMD, відгукується про віртуальну реальність дуже позитивно:

“Ми нарешті зможемо перенести студентів з класної кімнати у віртуальний простір, чого не можна було домогтися раніше. Дно океану з затонулим кораблем або, можливо, перший політ братів Райт. Таким чином, VR надає історичний аспект і освітній аспект, її можливості безмежні”.
В цьому році VR стане більш доступна і нарешті отримає визнання користувачів з усього світу. Творці контенту продовжують розробляти все новий і новий софт, який відкриває незвідані горизонти у використанні технології. Такі VR-пристрої, як Google Cardboard і Samsung Gear VR стали першими доступними девайсами для споживчого ринку. Тепер же, з випуском Oculus Rift, HTC Vive і PlayStation VR, користувачам буде забезпечений більш якісний віртуальний досвід, ніж раніше, надаючи набагато більше можливостей для використання нової технології в майбутньому.
За матеріалами сайту: http://bevirtual.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA