Віртуальна реальність та спорт


Будемо відвертими – у більшості слово “кіберспорт” асоціюється з фізичними та психологічними проблемами. Звичка “розслаблятися” за комп’ютерною грою після напруженого робочого чи навчального дня (що, як правило, пройшов сидячи за столом) призводить до неймовірного прискорення дегенеративних процесів у хребті та інших системах організму. Мало не кожна мати готова власноруч придушити розробника ігор, не бачачи жодних позитивних аспектів у геймерскій субкультурі. Але відтепер VR-пристрої можуть радикально змінити ситуацію.

Велотренажер-контролер VirZoom дозволяє проводити час у віртуальній реальності поєднуючи і приємне, і корисне.
Пристрій працює з Oculus Rift і PlayStation VR, педалі велосипеда перетворені на спеціальні датчики, з якими користувач може взаємодіяти, тим самим впливаючи на хід гри.

Таке поєднання корисне не лише для тих, хто прагне розслабитися і відволіктися, але і для пацієнтів, що проходят реабілітацію та використовують для цього велотренажер. Ігровий елемент посилює інтерес до тренувань, особливо у людей, що в силу обмежень з боку власного тіла змушені довгий час проводити у чотирьох стінах клініки.
За матеріалами сайту: http://m-herzberg.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA