Українські програмісти допоможуть покращити навіть досвід користування місцевими дорогами


Відтепер, вирушаючи в автоподорож Україною, у автомобілістів буде значно менше шансів потрапити у халепу, пов’язану з аварійним станом дорожнього покриття. Ні, Укравтодор ще не продемонстрував дива якісної та вчасної роботи. Натомість маємо програмний продукт від талановитих харківских програмістів stfalcon.сom, що певною мірою допомагатиме нам подолати труднощі у пересуванні рідною землею.

Навігатор Uaroads від stfalcon.сom дозволяє прокласти маршрут з урахуванням якості дорожнього покриття. Наразі у сервісі міститься інформація про 54 000 км доріг, яку було додано користувачами. Доречі, зараз у сервісі зареєструвалося вже понад 39 000 користувачів.
Окрім карти якості дорожнього покриття України, сервіс містить також власний навігатор, який буде вести водіїв кращими автошляхами. Мобільний додаток також вміє автоматично збирати статистику про якість автошляхів, має вбудований маршрутизатор, який враховує якість дорожнього покриття та швидкість руху, а також опцію ручної оцінки маршруту.

Зібрані дані планується передавати в Укравтодор, щоб на їх основі було заплановано ремонтні роботи. Команда сподівається, що ця ідея зустріне схвалення в дорожних служб в найближчому майбутньому.
Разом з розробниками ми закликаємо усіх автомобілістів долучитися до соціальної ініціативи моніторингу стану доріг в Україні та взяти участь у тестуванні навігатора.
Мобільний додаток можна безкоштовно завантажити з GooglePlay і AppStore.
За матеріалами сайту: http://inspired.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA