ТОП-100 найкращих додатків для iPhone за версією Mashable


Відомий інтернет-ресурс Mashable провів колосальну роботу, відібравши 100 найбільш цікавих та корисних з погляду редакції мобільних додатків за усю історію існування iPhone.

“Відбираючи мобільні додатки до нашого списку, ми не ставили за мету навести найбільш практичні або розважальні приклади. Перш за все, ми намагалися відтворити історію розвитку індустрії, яка змінила світ, у найбільш яскравих прикладах” – зазначається у вступі до об’ємного редакційного матеріалу.
“Проранжувати їх було ще більш складним завданням. Звузивши свій перелік до сотні, ми оцінили кожний додаток за його конструкцією, корисністю і культурним впливом. Ми також взяли до уваги дані App Store та аналітичної компанії App Annie.
У цей перелік увійшли різноманітні ігри, чати, органайзери для будь-якої інформації, соціальні мережі та безліч інших цікавих речей. Тут ви знайдете і досі акутальні додатки, і “вінтаж”. Одним словом, відмінне джерело натхнення для усіх, хто працює у сфері мобільних технологій та/або мобільного маркетингу. Ознайомитись зі списком можна за даним посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA