Новий тренд: авто, що керуються зі смартфону


Світові гіганти автопрому масово розробляють та впроваджують мобільні технології у власну продукцію. Цьогоріч Ford, Jaguar Land Rover, Volvo представили рішення, що дозволяють у тій чи іншій мірі інтегрувати керування смартфоном та автівкою. Не залишились осторонь і Aplle з Amazon, що пропонуть свої рішення з керування транспортними засобами різних типів. Розглянемо їх детальніше:

Почнемо з “найменш вражаючої” опції, розробленої Ford – активація вбудованої в авто системи голосового керування Siri Eyes-Free натиском однієї кнопки на рулі автівки, що дозволяє користувачам робити телефонні дзвінки, встановлювати нагадування, дізнатись прогноз погоди, вмикати музику, відправляти і отримувати повідомлення та інструкції Apple Maps:

Jaguar Land Rover та Volvo пропонують нові моделі авто, керовані зі смартфону. Такі авто можна дистанційно відкрити, прогріти, припаркувати, врятувати від невдало припаркованих сусідів абощо. Як це працює, можна побачити на цьому відео:

Компанія Apple запатентувала технологію для розумних автомобілів, що дозволяє частково управляти машиною за допомогою смартфона. Особливо вона сподобається тим, хто полюбляє забувати, де полишили своє авто.
А ось рішення від Amazon, керований дрон, що доставляє продукцію. Цікаво те, що він безпомилково знаходить адресата, керуючись геолокацією смартфона, що належить замовнику:

Таким чином, мобільні технології проникають у найрізноманітніші галузі промисловості та побуту, роблячи життя споживачів більш комфортним.
За матеріалами сайту: http://m-herzberg.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA