Навушники, які дозволять контролювати те, що ви чуєте


Огляд «Here», девайсу для «активного слухання» від Doppler Labs, який було включено виданням Time до топ–25 найкращих технічних винаходів 2015 року.

Doppler Labs презентували свій другий проект на Kickstarter – «Here», «систему для активного слухання», у червні 2015 року та планують відвантаження готової продукції вже у грудні цього ж року.
Система складається з навушників-вкладишів, що без дротів під’єднуються до смартфону, та керуються з допомогою спеціального програмного забезпечення.
Унікальність девайса полягає у тому, що за задумом його авторів, він дозволить користувачам контролювати звук, який вони чують, у режимі реального часу, а також змінювати його за допомогою еквалайзера на смартфоні.

Перша версія «Here» орієнтована, перш за все, на аудиофілів та музикантів, даючи цим користувачам можливість почути живу музику саме так, як вони хотіли. Користувач може підлаштувати баси та верхні ноти за власним смаком, а також застосувати ефекти типу Reverb, Echo та Flange, і все це – у режимі реального часу!

Тим не менше, це лише перший етап. Автори бажають модифікувати наступну версію таким чином, що користувач зможе вичленити окремі звуки у навколишньому просторі, та відсилити чи вимкнути їх за власним бажанням. Скажімо, відключити звук від вередуючої дитини, що галасує поряд у міському транспорті. Або налаштуватися на концерті виключно на музику, приглушивши галас натовпу.

Першим продуктом цієї серії був Dubs – механічні вкладиші, які допомагають підтримувати якість звуку на концертах, одночасно зменшуючи рівень децибел.

За матеріалами сайту: http://techcrunch.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA