Італійські рекламісти пройшли 200 км заради клієнта

Команда рекламної агенції Le Balene заради потенційного клієнта пішки здолала 200 км відстань, для того щоб провести презентацію.

Компанію клієнта мандрівники не називають, відомо лише що вона займається аксесуарами для мобільних телефонів і планшетів. В рамках кампанії #mobileworkers італійські рекламщики вирішили випробувати його продукцію на собі.

Креативні директори Le Balene Давіде Непа і Франческо Гуерреро разом зі своїм генеральним директором Марко Андольфато вирушили в своєрідний похід 24 липня з Мілана, де знаходиться агенція, до офісу клієнта в місті Реджо-Емілія. Свою мандрівку вони спланували таким чином, щоб прибути до місця призначення 31 липня – в день презентації.

Трійця подолала весь шлях трохи менше, ніж за тиждень. При цьому, протягом всієї подорожі вони не тільки писали в Twitter та вели блог про свої пригоди, а й продовжували займатися справами поточних клієнтів, відповідати на дзвінки, писати сценарії та виконувати інші прямі робочі обов’язки. Використовуючи для цього всі можливі засоби: смартфони, зарядні пристрої, моноподи, навушники та всі види кабелів.

Суть проекту, за словами Адольфато, – продемонструвати можливості технологій, які допомагають людям працювати та навіть жити на ходу: «Цією акцією ми хотіли показати, що технології дають можливість здійснити те, що ти задумав. Кампанія #mobileworkers буде продовжена, але вже на гроші клієнта».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA