Samsung випустить гаджет с гнучким екраном в 2016 году

За інформацією корейських джерел, компанія Samsung готується представити перші серійні гаджети з гнучкими екранами вже в 2016 році.  Розробки в цьому напрямку ведуться вже дуже давно, поряд із зігнутим екраном для Galaxy Edge.

Перші прототипи Samsung із зігнутими дисплеями були представлені журналістам за закритими дверима ще на початку 2014 року в рамках виставки Consumer Electronics Show. Спочатку корейці планували випустити перші серійні гаджети зі складними екранами в 2015 році, проте наразі компанія не поспішає з впровадженням цієї інновації, сконцентрувавши увагу на доопрацюванні технології. Тож не варто очікувати на перший смартфон-планшет раніше 2016 року.

Складаний екран, що не втрачає своїх властивостей від згинання, є дуже корисним у багатьох галузях. Такий екран дозволить компанії Samsung (і не тільки) створювати більш прості в перенесенні пристрої і компактні планшети нового покоління. Втім, для таких екранів знайдеться і багато інших способів застосування – технологія дійсно дуже перспективна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA