Неймовірна доповнена реальність від Google

В мережі з’явилось відео реалістичного шутера з використанням окулярів доповненої реальності від стартапу Magic Leap, в який Google інвестувала понад півмільярда доларів минулого року.

Від Google Glass продукт компанії відрізняється орієнтованістю на розпізнавання предмети в навколишньому просторі на реальному тлі, подібно до того як це відбувається  в Microsoft HoloLens. Довгий час проект залишався великою загадкою, проте тепер з’явилися перші демонстрації інноваційної технології.
Відео під назвою «Ще один день в офісі Magic Leap» демонструє можливості роботи з YouTube та Gmail, а також шутер від першої особи, в якій головний герой вступає в двобій з роботами, що заполонили офіс, та знищує їх за допомогою різної зброї.

Безумовно можливості зображені у відео виглядає вражаюче! Однак відеоролики часом сильно відрізняються від реальності та складаються з одних спецефектів, та в описі до відео повідомляється, що співробітники компанії вже грають в цю гру в своєму офісі.

Якщо ж зображене у відео – демонстрація реальних можливостей продукту, це свідчитиме про значний прорив у розвитку віртуальної та доповненої реальності. Окрім того, інвестиції Google так чи інакше сприятимуть подальшому розвитку цієї технології компанією Magic Leap.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA