Новий розумний сервіс автоматично скасовує ваші безкоштовні підписки

Багатьом знайома ситуація: Ви підписуєтеся на пробні «безкоштовні» сервіси за допомогою своєї кредитної картки, забуваєте про них, а потім платите за послугу, якою не користуєтеся. Остання функція Free Trial Card мобільного додатку DoNotPay дає вам спеціальний номер цифрової кредитної картки, який ви можете використовувати, щоб підписатися на безкоштовні пробні версії продуктів в Інтернеті і ніколи не платити за це.

Free Trial Card (Безкоштовна пробна карта) – це віртуальна кредитна карта, яку ви можете використовувати для анонімної підписки на безкоштовні пробні версії будь-якої послуги замість використання своєї реальної кредитної картки. Вам не потрібно пам’ятати, коли скасувати підписку. Якщо ви хочете, додаток також відправить фактичне юридичне повідомлення про скасування в службу підтримки. Додаток DoNotPay відправить Вам електронного листа, коли Ви підпишетеся на послугу, та інший, коли закінчиться пробна версія – щоб нагадати Вам про те, що якщо Ви хочете продовжити платну підписку, необхідно оновити свою платіжну інформацію та передати номер Вашої реальної кредитної картки.

«Ідея цього продукту виникла, коли я зрозумів, що з мене стягується плата за відвідування тренажерного залу 21,99 дол. США, яким я ніколи не користувався», – каже розробник продукту Джошуа Браудер.

Ви можете використовувати безкоштовну пробну карту DoNotPay під будь-яким ім’ям, з будь-якою адресою електронної пошти та будь-якою адресою. Додаток створює Вам електронну пошту, яку можна використовувати для підписки на сервіси і переадресовує всі листи, на Ваш реальний е-мейл. Для цього необхідно, щоб ви надали DoNotPay свою справжню інформацію.

За матеріалами Wired.com