Оплата через Google Pay стала доступна в онлайні

Google Україна повідомляє, що відтепер українські користувачі зможуть здійснювати покупки онлайн через Google Pay. В Україні вже стали популярними мобільні платежі в магазинах за допомогою цього простого і безпечного способу оплати, але можливість оплати через Google Pay онлайн стала доступною тільки нещодавно. Завдяки співпраці з українськими партнерами Wayforpay і Portmone.com, вже майже 6500 популярних онлайн-магазинів підключили таку опцію. Список партнерів буде поступово розширюватися, вже зараз над інтеграцією Google Pay в свої додатки працюють Uklon, Portmone.com та інші.

Найбільшою перевагою цього рішення є економія часу, наразі немає необхідності кожного разу заповнювати довгі форми з даними платежу. Як оплачувати покупки в Інтернеті за допомогою Google Pay, можна подивитися у відео.

“Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках. Клієнту не потрібно носити з собою гаманець, і при оплаті в магазині потрібно всього лише піднести мобільний телефон до безконтактного терміналу. Тепер завдяки Google Pay онлайн при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної карти, що скорочує час покупки і зручно як для користувачів, так і для онлайн-продавців”, – повідомив Дмитро Шоломко, директор Google Україна.

Партнерами Google Pay в Україні є вже 19 банків, а число точок, де можна оплачувати свої покупки через Google Pay, вже перевищує 200 тисяч. Якщо ви бачите на сайті кнопку “Оплатити через G Pay”, у вас є можливість швидкої і безпечної оплати онлайн за допомогою сервісу Google Pay.

Крім платіжних карт, в Google Pay ви можете зберігати і використовувати карти лояльності та подарункові карти, при цьому всі ваші дані перебувають у повній безпеці. Проводячи оплату за послуги в Інтернеті, Google Pay не передає інформацію про вашу кредитну картку продавцеві, а якщо ви загубите свій телефон, ви зможете віддалено заблокувати його за допомогою додаткового пароля або видалити всі дані. Крім того, вам не потрібно деактивувати свою кредитну карту, тому що її немає в вашому телефоні.

На сьогодні додати можливість оплати через Google Pay на сайтах або у додатках доступна для клієнтів сервісів Wayforpay та Portmone, проте компанія працює над інтеграцією з новими партнерами і поступово буде розширювати список доступних сервісів.

За інформацією Блоґ – Google Україна.