Facebook запускає сервіс Watch Party для спільного перегляду відео

Соціальна мережа Facebook оголосила повноцінний старт Watch Party – функції для спільного перегляду відео, повідомляє delo.ua. Відтепер вона доступна для всіх користувачів і сторінок.
Раніше мережа тестувала цю функцію в групах і окремих акаунтах.

Зараз будь-який користувач або бізнес-сторінка може запостити Watch Party, запросити на перегляд інших користувачів і разом дивитися відео на Facebook. Сторінки і групи зможуть також планувати цю активність для учасників. Крім того, соцмережа надасть можливість власнику сторінки, яка запускає стрімінг, одночасно коментувати відео в реальному часі.

Щоб запустити Watch Party, потрібно натиснути на поле створення поста, вибрати цей пункт з додаткових опцій і слідувати інструкціям мережі. Користувач, який проводить сеанс, може призупиняти відео, перемотувати його, додавати ще відео в чергу перегляду, коментувати його, бачити, хто дивиться відео разом з ним.

У разі якщо Watch Party проводить сторінка, її фанати будуть повідомлені про це пушем або постом у стрічці. Більш детально прочитати про те, як проводити Watch Party, можна на сторінці підтримки у Facebook.

Також нещодавно видання techcrunch повідомляло, що соцмережа тестує подібний сервіс і для свого месенджера.

За інформацією delo.ua та techcrunch.com