В Україні запустили сервіси YouTube Music і YouTube Premium

З сьогоднішнього дня Google почав локальний запуск в Україні двох сервісів: YouTube Music і YouTube Premium.

Музичний стрімінговий сервіс YouTube Music пропонує користувачу музику з урахуванням його вподобань. Він радитиме пісні, аналізуючи історію переглядів і навіть час доби і розташування. Наприклад, в спортзалі – більш енергійні треки, на ніч – щось розслаблююче.

Є безкоштовна версія YouTube Music, але з рекламою та обмеженою функціональністю, а є платна – 79 гривень на місяць. У платній ви зможете позбутися реклами, слухати музику у фоновому режимі, навіть при вимкненому екрані смартфона, і завантажувати треки для прослуховування в офф-лайні. Є також варіант сімейної підписки до 6 осіб за 119 гривень.

Для українців перші три місяці користування сервісом безкоштовні. Сервіс YouTube Music доступний в мобільному додатку на смартфонах з Android та iOS, а також на компьютері на сайті music.youtube.com.

YouTube Premium – це платний сервіс, який відкриє для вас YouTube без реклами, доступ до контенту YouTube Originals (шоу на англійській мові, але з субтитрами), а також всі можливості YouTube Music. Також можна буде слухати музику і відкривати відеоролики в фоновому режимі і завантажувати їх офф-лайн. Вартість YouTube Premium – 99 гривень на місяць. За сімейний доступ доведеться заплатити 149 гривень. Перші три місяці користування для українців також безкоштовні.

За інформацією gagadget.com