Мобільний додаток Укрпошти став доступний на iOS

Ukrposhta

Укрпошта запустила власний мобільний додаток для операційної системи iOS. Відтепер всі охочі матимуть доступ до головної пошти країни зі свого смартфону. Існує також бета-версія для операційної системи Android, яку було презентовано 12-го квітня, її вже активно використовує понад 20 тисяч бета-тестерів. При цьому, майже 1500 клієнтів користуються застосунком щодня.

У мобільному додатку Укрпошти можна відстежувати відправлення, зберігати їх, отримувати push-сповіщення про зміну статусу в реальному часі, розраховувати вартість відправлень по Україні і за кордон. Калькулятор побудований таким чином, що можна порівняти вартість і строки пересилання різних видів доставки та обрати найзручніший варіант. До того ж, є можливість відразу оформити відправлення. В одному з майже 3000 автоматизованих відділень Укрпошти, а до кінця року їх буде ще на тисячу більше, потрібно буде лише назвати номер відправлення з вашого пристрою, і вся інформація про нього підтягнеться автоматично.

Через застосунок можна скористатися й фінансовими послугами: здійснити звичайний переказ між картками, а також переказ з картки у відділення Укрпошти чи скористатися послугою «З картки додому» – перерахувати кошти у будь-який населений пункт України. В мобільному додатку є й інші функції, наприклад, ви можете створювати та замовляти «Власну марку» чи надавати ім’я відправленням. Також, можна знайти адресу відділення за індексом, або за допомогою геолокації побачити найближчі до вас. Крім того, можна дізнатися індекс за адресою будівлі, а також перелік всіх адрес, що знаходяться за певним індексом.

В залежності від операційної системи вашого пристрою мобільний додаток можна завантажити за посиланнями: на iOS або на Android.

За матеріалами сайту Укрпошта.