Подорожі та гроші: що розігрують в акціях цього літа

Агентство мобільного маркетингу LEAD9 розповіло про три поточні активності, в яких виступає в якості партнера. Незважаючи на футболізацію цьогорічного літнього рекламного сезону, в зв’язку з фіналом Ліги Чемпіонів у Києві і Чемпіонатом світу з футболу в РФ, бренди і компанії FMCG пропонують не менш гарячі теми для подарунків, ніж футбольні «аксесуари».

Літо – пора відпусток і виграти поїздку для будь-якого українця є заповітною мрією. Що і пропонує Coca-cola в своїй акції «Літо з Coca-Cola». Так, починаючи з 4 червня і по 29 липня компанія влаштовує щоденний розіграш туристичної путівки.

Механіка звична: знайти код під кришкою продукції бренду, зареєструватися на спеціально створеному сайті і вказати знайдений код. Переможець зможе відправитися на пляжі Кіпру, Туреччини, Болгарії, Греції чи Тунісу. Класичні заохочувальні призи в таких акціях – поповнення мобільних телефонів. За інформацією LEAD9 всього протягом промо-кампанії буде розіграно понад 50 путівок і освоєно 100 тис поповнень.

Ще одне заохочення від Coca-Cola пропонується у вигляді приколу. Так, всі учасники акції отримують посилання на створення персонального «відеоефекту» із застосуванням доповненої реальності, використовуючи месенджер Facebook. Відеомем розроблений LEAD9. Він «занурює» користувачів в літню тематику – кожен учасник виявляється в джунглях, слідуючи підказкам він стрибає в прохолодну воду водоспаду, набираючи в рот повітря, щоб не захлинутися, а після успішно спливти на поверхню. Все це виглядає кумедно, актуально і під приємний музичний супровід. Як таким не поділитися в Facebook.

Схожа механіка і головний приз і в іншого популярного в Україні бренду – ТМ Semki. Покупцеві необхідно знайти код в упаковці насіння і зареєструвати його на сайті або по SMS. Акція «Що робити? Є Сємкі!» стартувала ще 14 травня і триватиме до 13 серпня. Переможцю дістанеться сертифікат на туристичну поїздку номіналом 50 000 грн. Крім того, проходять щоденні розіграші брендованих тарілок і щотижня – туристичних валіз. Партнерство з Semki для LEAD9 вже друге за рахунком.

Але якщо перераховані вище акції ледь в розпалі, то організатори кампанії «Щомісячні грошові кошти протягом 10 років» від «Нестле Україна» вже підводять підсумки. Вона діяла з 1 квітня по 10 червня. Любителям розчинної кави Nescafe необхідно було знайти код в упаковці і все також зареєструвати. Головний приз – щомісячні виплати переможцю в розмірі 10 000 грн, і так протягом 10 років. Відмінний пасивний дохід, чи не так? Заохочувальні призи – щоденні поповнення мобільних. Фактична кількість учасників, як і ім’я щасливчика-рантьє, агентство мобільного маркетингу LEAD9 оголосить трохи пізніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA