У Києві пройшла конференція-вечірка Digital Monkey: як це було

16 грудня в Києві пройшла конференція-вечірка Digital Monkey, яка зібрала разом провідних фахівців цифрового маркетингу. Незважаючи на те, що конференція – захід сам по собі серйозний, Digital Monkey вдалося піти від сухої формальності. Вже з самого початку гостей і учасників очікував зігріваючий welcome drink. Смачні напої, приємна бадьора музика і комфортне, абсолютно неформальне спілкування підготували гостей до ділових обговорень. Тем було багато і дуже актуальних!

Відкрила конференцію Олександра Казаріна, старший фахівець медіа відділу компанії POSTMEN. У своїй презентації вона на прикладі клієнта своєї компанії – туристичного комплексу «Буковель» – продемонструвала, як за рік можна підняти трафік і продажі на сайті. Завдяки ефективному застосуванню digital-інструментів в процесі його розкрутки (велика кампанія в соцмережах, нова форма бронювання, збільшення присутності ресурсу в пошуковій видачі) POSTMEN вдалося збільшити кількість транзакцій на 58%, а рівень доходу клієнта – на 62%.

Олесь Тимофєєв, підприємець і засновник найбільшого в Україні освітнього проекту Genius Marketing, виступив з доповіддю «Як отримувати клієнтів з Facebook в 2-3 рази дешевше ніж Ваші конкуренти». Спікер розповів про спеціальний підхід до створення постів в мережі Facebook, які спочатку пропонують користувачеві конкретний контент і тільки потім закликає оформити підписку або зробити покупку, а не навпаки. За словами Олеся, описаний метод на практиці дозволив залучити на сайт 13608 користувачів з соцмережі, з них 600 осіб оформили підписку.

Спікери компанії WIFI BAR Ukraine – Марія Науменко та Влад Удовенко – розповіли гостям конференції про особливості розвитку цифрового маркетингу в 2017 році. Вони розповіли нам про наступні тенденції року, що наближається: збільшення кількості онлайн-покупок, переважання відеоконтенту над фото, збільшення реклами в соціальних мережах (перш за все на Facebook).

Христина Потоцька, директор з маркетингу TriggMine, в своїй доповіді «Як змусити ваш email-маркетинг крокувати в ногу з часом» розповіла про тренди в email-маркетингу на 2017 рік:

– посилення персоніфікації (враховуватимуться підлогу користувача, місто проживання, навіть пристрій, з якого він найчастіше робить покупки);
– впровадження інтерактивних елементів (використання гифок, різних скретч-купонів, які потрібно буде «стерти» мишкою, щоб побачити знижку тощо);
– впровадження технологій machine learning.

Григорій Коченов, креативний директор AGIMA, також говорив про технології майбутнього, але вже в сфері веб-дизайну і проектування сайтів. Григорій виділив два інструменти, які незабаром повинні повністю змінити уявлення про веб-дизайні, а саме: технології віртуальної реальності і нейронні мережі.

Костянтин Кузнєцов, офіційний представник Cannes Lions в Україні, віце-президент з маркетингу групи компаній DIALLA Communications, підготував презентацію на тему «Реклама без мізків і інновацій. Хто виживе?». У своєму виступі він зазначив, що великі бренди (компанії Tesla, Apple та ін.) Все більше інвестують не в рекламу, а в інновації, що й сприяє посиленню конкуренції між гравцями digital-сфери і забезпечує виживання тим компаніям, які регулярно пропонують своїм клієнтам інноваційні рішення.

Хедлайнер Digital Monkey – Діамантіс Кітрідіс, засновник і генеральний директор Citrine Marketing Communication, – міркував у своєму виступі про необхідність digital-стратегії в цифровому маркетингу. Доповідь спікера наштовхнув аудиторію на наступні висновки:

– Без стратегії немає бізнесу.
– Стратегія починається з спілкування – потрібно з’ясувати всі тонкощі бізнесу клієнта і чітко визначити свої цілі.
– Стратегія повинна наперед враховувати можливі проблеми і тенденції завтрашнього дня.

Вечірка

Логічним завершенням конференції стала запальна вечірка на честь майбутнього Нового року. Гостей чекали не тільки напої та смачне частування, а й веселі конкурси під умілим керівництвом яскравого ведучого.

Подяки

Digital Monkey зібрала разом велику кількість людей, подарувавши всім масу приємних вражень. І в цьому величезна заслуга партнерів, спонсорів та учасників конференції. Компанія Smile-Expo висловлює подяку всім, хто взяв участь в організації заходу і допоміг зробити його незабутнім!
Окрему подяку хотілося б висловити нашим гостям – ми були раді побачити всіх вас на Digital Monkey. Сподіваємося, що ви відвідаєте нас і в наступному році. До зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA