Amazon представив бета-версію Go – додатку для продуктового шопінгу без розрахунку на касі

Технологія, названа без надмірної химерності “Просто прямуй до виходу” якнайкраще описує сутність моделі Amazon Go. Наразі вона тестується за участю персоналу Amazon у локації загальною площею 1800 квадратних футів

Покупці використовують Go, щоб зайти до крамниці. На її території механізм, що забезпечується спільною роботою сенсорів, технології комп’ютерного бачення та навчання фіксує, яка продукція була взята чи повернута на полицю. Завершивши шопінг, покупець просто йде по своїх спавах, а компанія списує кошти з рахунку Amazon.

На даний момент тестова локація, що знаходиться в Сіетлі, спеціалізується виключно на їжі, нагадуючи такий собі просунутий автомат для купівлі готових страв та снеків.

Звичайно, це не перший продукт, який Amazon Go пропонує рітейлу. Минулого року компанія відкрила крамницю одноразової купівлі книжок, також в Сіетлі. У планах компанії – створення ще більшої кількості поп-ап крамниць різної спеціалізації, як, наприклад, AmazonFresh – доставка свіжих бакалійних товарів.

Amazon Go – результат симбіозу попередніх розробок, наразі робить компанію найсильнішим гравцем на ринку автоматизації процесу покупок.

За матеріалами сайту: https://techcrunch.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA