Apple запустила програму Search Ads для продажу реклами в пошуку по App Store


Apple повідомила розробникам додатків про офіційний запуск програми Search Ads, яка дозволяє розміщувати рекламу в результатах пошуку по магазину додатків App Store. До цього система працювала в тестовому режимі.

Починаючи з 29 вересня розробники з додатками для американського App Store зможуть подати заявку на розміщення реклами в пошуку по магазину додатків. При цьому кампанії почнуться не раніше 5 жовтня 2016 року.

Search Ads була створена для того, щоб допомогти невеликим і незалежним розробникам, які хочуть просунути свої додатки. «Ми запустимо вашу рекламу і покажемо її за релевантними запитами. Ви можете налаштовувати покази за допомогою обмежень по аудиторії, країнах та інших параметрах», – повідомляють Apple.

Крім того, до 31 грудня 2016 року компанія пропонує користувачам Search Ads $100 для тестування системи, однак цей бонус доступний тільки для американського App Store. Налаштування реклами потребує близько 15 хвилин, при цьому можна встановити дату проведення кампанії, її бюджет і ключові слова для показу, які можуть бути запропоновані автоматично на основі опису додатка.

Apple анонсувала систему Search Ads в червні 2016 року. Агентство Bloomberg тоді зазначало, що App Store – це один з найбільш важливих джерел доходу для Apple, оскільки компанія отримує 30% від кожного платежу на адресу розробників додатків.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA