Yelp допоможе користувачам уникнути очікування у ресторанах завдяки партнерству з Nowait


Yelp – веб-сайт для пошуку на місцевому ринку послуг, наприклад ресторанів або перукарень, з можливістю додавати та переглядати рейтинги та огляди цих послуг. Нещодавно компанія анонсувала партнерство з Nowait, покликане розширити функціонал сайту таким чином, щоб його користувачі отримали змогу дізнатися про наявність вільних місць у найближчих закладах громадського харчування та дистанційно “стати у чергу” за допомогою додатку Yelp.

У своєму публічному фінансововму звіті за другий квартал 2016 року компанія повідомила, що планує вкласти в проект 8 мільйонів доларів.

Nowait – компанія з офісом у Пітсбургу. Її продукт – мобільна платформа, що об’єднує понад 4000 ресторанів по усій території США. Використовуючи Nowait, юзер може дізнатися, скільки часу доведеться чекати у ресторані, що не підтримує систему бронювання столів, або власне забронювати собі стіл там де це можливо.

Коли стіл звільняється, користувач отримує текстове повідомлення. Користувач може також відповісти, повідомити, що запізниться, тож адміністратор ресторану може вирішувати, чи залишати за ним бронь, чи ні.

Nowait надає послуги на основі щомісячної абонплати. Інтеграцію з Yelp планують здійснити у найближчі декілька місяців, не анонсуючи конкретних дат. Вейр Сайкс, керівник Nowait, радіє угоді, оскільки вона допоможе сервісу значно розширити користувацьку базу та забезпечити своїм клієнтів ще більший потік відвідувачів. У контенті Yelp огляди ресторанів займають близько 18%.

Інтеграція цих двох сервісів принесе величезну адміністративну вигоду закладам громадського харчування через зручність своєї концепції.

За матеріалами сайту: https://techcrunch.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA