Microsoft запустила в Skype ботів від пошуковика авіаквитків Skyscanner і інших сервісів


Якось так сталося, що ми жодного разу не згадували про ботів у старому доброму мессенджері Skype. Тим часом Microsoft запустила цілу низку чат-ботів для нього. В основному такі боти призначені для пошуку і бронювання авіаквитків, готелів, квитків на заходи, а також для взаємодії з іншими сервісами.

Бот одного з найбільших сервісів для пошуку авіаквитків Skyscanner дозволяє користувачам шукати інформацію про рейсах з урахуванням напрямку, дати поїздки і вартості польоту. Після вибору потрібного квитка користувач отримує посилання на сайт сервісу для подальшого оформлення замовлення. У Skyscanner є аналогічний бот в Facebook Messenger.

Ще один туристичний бот – від сервісу Hipmunk – дозволяє бронювати авіаквитки і готелі, а також ознайомитися з порадами про подорожі інших користувачів.

За допомогою бота StubHub можна придбати квитки на спектаклі, концерти, спортивні змагання та інші заходи. Бот від платформи онлайн-автоматизації інших сервісів IFTTT дозволить налаштувати отримання повідомлень від інших додатків в Skype.

Також Microsoft запустила розважального бота, який спілкується з користувачами Skype від імені Спока, персонажа всесвіту «Зоряний шлях».

Microsoft представила платформу для створення ботів для Skype в березні 2016 року. Розробники можуть створювати як текстових, так і відеоботов. За словами представників компанії, на платформі для створення ботів зареєстровано 30 тисяч розробників.

За матеріалами сайту: https://vc.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA