Pokemon Go набирає обертів. Маркетологи, ловіть тренд!


Мобільна гра на базі позиціонування та доповненої реальності Pokemon Go за рівнем залучення уже залишила позаду WhatsApp та Instagram і навіть наступає на п’яти Facebook. Маркетологи буквально змагаються між собою у креативності, пропонуючи різноманітні акції, знижки та навіть продукти що тим або іншим чином експлуатують тематику іграшки. Ми радимо облишити роздуми та якомога швидше підключатися до тренду.

Користувачів не зупиняє навіть той факт, що іграшка суттєво збільшує трафік мобільного інтернету, підвищуючи суму рахунків за його використання у декілька разів.
За статистикою, BusinessInsider, “якщо ви грали в “Pokemon Go” по вісім годин на день протягом 31 днів поспіль, ви споживаєте трохи менше 20 ГБ. Це більше, ніж середній план на 2-4 ГБ”. Здогадайтеся, звідки в них ці дані 🙂
До речі, цей факт використала на свою користь компанія T-Mobile, що пропонує своїм користувачам безкоштовний трафік в іграшці Pokemon Go на цілий рік. Вгадайте, кому гарантована цілорічна лояльність користувацької бази?
Не стоять осторонь і українські компанії. Так, мережа Watsons пропонувала своїм відвідувачам 30% знижки на декоративну косметику в обмін на упімайного на полицях крамниць покемона. Прихильники мережі отримали масу емоцій та драйву.

Дивіться ще одну порцію рекламних кейсів з Pokemon Go та долучайтеся до тренду!

За матеріалами сайту: http://bgr.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA