Google Now on Tap перекладає тексти додатків і розпізнає QR-коди


Google в черговий раз розширив можливості сервісу Now on tap (Контекст від Now) для Android, додавши переклад тексту будь-якого мобільного сайту або програми, кнопку «Discover» і функцію розпізнавання QR- і штрих-кодів.

Якщо користувач переглядає текст на мові, яка не відповідає налаштуванням його мобільного пристрою, сервіс автоматично запропонує перевести цей фрагмент. Функція працює навіть, якщо в додатку використовується декілька іноземних мов.

Починаючи з 6 липня 2016 року, функціонал перекладу текстів доступний для всіх користувачів Контексту від Now англійською, французькою, італійською, німецькою, іспанською, португальською та російською мовами.

Також в сервісі Now on tap з’явилася кнопка «Discover» («Дослідити»), при натисканні на яку користувачеві буде показуватися спеціальна добірка відео-, фото- і текстових матеріалів, тематично пов’язаних з поточною сторінкою.

Нарешті, функціонал сервісу поповнився можливістю розпізнавання QR- і штрих-кодів. Щоб активувати цю функцію, достатньо натиснути і утримувати кнопку на головному екрані (Home).

Сервіс Now on Tap був анонсований на конференції Google I / O 2015 як частина нової Android 6.0 Marshmallow. Функціонал дозволяє швидко отримувати корисну інформацію прямо в додатку.

За матеріалами сайту: https://www.searchengines.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA