Кримінальна історія за участю Pokemon Go


Поліція американського штату Місурі нещодавно опублікувала заяву, у якій йшлося про те, що невелике угрупування озброєних грабіжників користувалися мобільною грою Pokemon Go, щоб полювати на жертв. Справа у тому, що гра дозволяє відслідковувати учасників, і відібрати для нападу тих, хто опинився у зручному для пограбуванні місці – на порожній парковці чи пізно увечері в парку або деінде у зоні досяжності. Так що будьте обережними, коли гра стане доступною в Україні!

Фотографії підозрюваних, опубліковані у повідомленні про події:

Для тих, хто пропустив реліз або не надто цікавиться іграми, зауважимо, що Pokemon Go – це неймовірно цікавий з технічної точки зору продукт, створений компаніями Nintendo, The Pokémon Company і Niantic.
Мобільна гра розрахована на багато користувачів, доступна на платформах iOS і Android. Її основна “фішка” – використання технології доповненої реальності.

В процесі гри користувачеві потрібно знаходити та “збирати” покемонів, і, що найголовніше, робити це доведеться не сидячи вдома перед комп’ютером, а пересуваючись в реальному світі. Гуляти знайомим містом, водночас відловлюючи фантастичних монстрів, виявилося надзвичайно захоплюючою справою, саме тому гра швидко вийшла в топ App Store та Google Play.

Поки що гра доступна лише користувачам США, Нової Зеландії та ще декількох країн, але очікуються релізи у більшості країн світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA