Strategy Analytics: у найближчі п’ять років мобільна відеореклама зростатиме дуже стрімко


Експерти компанії Strategy Analytics представили доповідь «Глобальний прогноз по мобільному відео: 2010-2021», згідно з яким у 2022 році аудиторія мобільного відео досягне 2 млрд людей, а мобільна відеореклама буде рости на 28% щорічно.

Основними драйверами ринку мобільного відео, на думку Strategy Analytics, стане зростання числа користувачів смартфонів і планшетів. За прогнозом компанії, до кінця 2022 року кількість аудиторія мобільного відео виросте до 2 млрд людей.

Крім того, аналітики висувають припущення, що найбільше зростання виручки очікується в сегменті спонсорованих відео. Схоже, що бюджети в цьому сегменті будуть рости на 28% в рік протягом найближчих п’яти років. Такий сценарій можливий за рахунок великих соціальних мереж, які йдуть по шляху розвитку відеофункціонала для монетизації цього типу контенту.

Дослідники проте відзначають, що рекламодавці все ще не готові збільшувати бюджети на просування за допомогою мобільного відео настільки, наскільки стрімко розвивається цей тренд. А сучасні стрімінговие сервіси на початковому етапі запуску «думають» лише про збільшення аудиторії, а не монетизацію.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA