Meditation VR – релакс у віртуальній реальності

У повсякденному житті середньостатистичної сучасної людини присутні шум і метушня, причому з величезним надлишком. Під дією дратівливих факторів людина часто відчуває стрес, що справляє відчутний вплив як на її здоров’я, так і настрій. Саме в такі моменти на допомогу користувачу прийде віртуальна реальність у вигляді Meditation VR від студії Cubicle Ninjas.

Вперше VR-досвід Meditation VR був запущений в 2014 році. Початкова версія підтримувала Oculus Rift DK2. Meditation VR переносила користувача в різні локації з заспокійливою атмосферою, які дозволяли відпочити від шуму у повсякденному житті. Нещодавно студія оголосила про реліз версії Meditation VR для Gear VR, так що тепер користувачі зможуть відпочити від повсякденної метушні, де б вони не знаходилися.

Додаток вже зараз можна завантажити абсолютно безкоштовно. Meditation VR пропонує користувачеві чотири локації: осінній ліс, японське село, пляж на березі тропічного острова і сніжний пік в Арктиці. У кожному віртуальному просторі є чотири медитативних зони, що забезпечує користувачеві 16 унікальних місць відпочинку, які пізніше будуть доповнені новими локаціями.

З моменту свого запуску на Oculus Rift, VR-досвід був завантажений 50 000 разів. Варто відзначити, що Meditation VR є лауреатом премії “Найбільш інноваційна гра”, яку вона отримала на конференції Meaningful Play.

За матеріалами сайту: http://bevirtual.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA