YouTube запустив відеотрансляції 360° з просторовим звуком


Популярний відеохостинг оголосив запуск підтримки стрімінгового відео в форматі 360 градусів з просторовим звучанням – приклади таких записів вже доступні користувачам Android-пристроїв.


Трохи більше року тому YouTube запровадив підтримку панорамної картинки з кутом огляду 360 градусів для роликів, щоб підвищити залученість користувачів, а влітку 2015 запустив панорамну рекламу. Тепер сервіс робить наступний крок, слідуючи тренду трансляцій в режимі реального часу.
Просторовий звук можна додати до панорамної трансляції, якщо він був спочатку записаний відповідним чином. Потестувати формат можна в цьому плейлисті з Android-пристроїв.
Для того щоб надати своїм користувачам можливість створювати відеотрансляції 360°, YouTube уклав партнерство з такими компаніями, як з VideoStitch і Two Big Ears – допомагаючи поєднати їх ПО з технологіями панорамного відео або просторового звучання. Надалі відеохостинг обіцяє розширити коло таких партнерств, а також надати доступ до них в YouTube-студіях по всьому світу.

За матеріалами сайту: http://www.cossa.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA