У вендингових апаратах тепер можна розраховуватися зі смартфона


Тепер за каву і шоколадку з вендінгового апарату можна буде заплатити банківською картою. «ПриватБанк» спільно з компанією «Сенсорні кіоски» запустив технологію безготівкової оплати покупок в кіосках самообслуговування і торгових автоматах. Нова технологія дозволяє оплачувати покупки як магнітними і чіпований картами, так і безконтактними картами і смартфонами з NFC-чіпом.

Функція прийому безготівкових платежів доступна в торгових автоматах, розважальних фотокіосках, системах управління мийками самообслуговування, молочних автоматах і платіжних терміналах-касирах, вироблених компанією «Сенсорні кіоски». Таким чином, покупцям не доведеться завжди тримати дріб’язок в кишені, а власники платіжних терміналів і вендінгових торгових автоматів зможуть збільшити свої доходи за рахунок безготівкових розрахунків.

«ПриватБанк» почав реалізацію проектів по оплаті картами в вендінгових апаратах ще восени 2015 року. За даними банку, на сьогодні вже декілька компаній додали цей функціонал в свої апарати. На думку заступника голови правління «ПриватБанку» Романа Негинського, розширення лінійки вендінгових апаратів з можливістю оплати банківськими картами посприяє тому, щоб власники карток всюди за послуги платили саме платіжною карткою.

За матеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA