LEAD9 адаптував під мобільні пристрої сайт аеропорту Київ


Агенція мобільного маркетингу LEAD9 розробила мобільну версію для сайту міжнародного аеропорту “Київ” (Жуляни) http://www.iev.aero.


Інтерфейс сайту аеропорту «Київ» до і після розробки мобільної версії

Мобільний інтерфейс онлайн-платформи столичного аеропорту розроблений з урахуванням найбільш затребуваних його функцій, запитуваних з мобільних пристроїв – розкладу прильотів і відльотів (online-табло), реєстрації online і контактів.
Візуальний комфорт і навігація мобільної версії реалізовані однаково зручно для всіх екранів і мобільних девайсів. Крім того, розробники LEAD9 адаптували онлайн-майданчик і під різні розміри веб-браузерів; також була врахована можливість розтягування і скорочення вікна веб-сайту.
Назар Гриник, директор LEAD9: “Безсумнівно в зміні і полегшенні сайту для мобільних пристроїв була гостра необхідність. Адже понад 60% відвідувачів заходять на сайт саме з гаджетів. Відвідуючи сайт аеропорту Київ, користувачі цікавляться в першу чергу онлайн-табло, тому його адаптація під малий екран була завданням №1. Аеропорт “Київ” – це ворота в Україну для багатьох іноземців, а сайт – це його обличчя. Тепер нова адаптована версія http://www.iev.aero легка, зрозуміла і завантажується набагато швидше “.
За матеріалами сайту: http://mami.org.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA