Посадковий квиток через месенджер


Facebook і авіакомпанія KLM запускають нову функцію на основі Messenger. В рамках партнерства компанії мають намір розвивати як інноваційний канал комунікації з аудиторією месенджер, спочатку призначений для обміну повідомленнями між рядовими користувачами. Послуга буде являти собою приватну переписку користувача з представником авіакомпанії, що дозволить підвищити рівень обслуговування і зробить його більш зручним для клієнтів. У число нових функцій увійде можливість замовлення квитків, онлайн-консультування службою підтримки та багато іншого.

Незважаючи на те, що оновлення повинно вступити в силу лише найближчим часом, цією функцією вже зацікавилися інші великі компанії. До речі, як приклад можна навести російський «Сбербанк», який вже в грудні 2015 року почав розсилати своїм клієнтам сервісні повідомлення через Viber. Нововведення виявилося досить успішним: кількість користувачів Viber зростає з кожним днем, як і їх бажання отримувати таким чином транзакційні повідомлення від «Сбербанку».
Як бачимо, технології спілкування не стоять на місці, а вдосконалюються, переходячи в нові види і утворюючи додаткові можливості, як для компаній, так і для їх клієнтів. Зацікавленість гігантів ринку доводить, що майбутнє – за мессенджерами, як найбільш зручного і «досконалого» каналу прямої комунікації з клієнтами на сьогоднішній день.
За матеріалами сайту: http://blog.imobis.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA