Як зібрати зворотній зв’язок для нового мобільного додатка


Коли додаток випущено в світ, дуже важливо оперативно налагодити комунікацію з першими користувачами, а також швидко усувати найменші недоліки. По-перше, ви будете чіткіше розуміти, в якому напрямку потрібно розвивати додаток далі. По-друге, ви зможете скоротити кількість негативних відгуків і, тим самим, збільшите середню оцінку програми та позицію видачі в Google Play та App Store.

Для збору відгуків у пригоді стане Instabug – популярний, досить простий і дуже зручний сервіс зв’язку користувачів з авторами програми. Назва говорить сама за себе: основна функція сервісу – дати можливість користувачеві дуже швидко повідомити про помилку, прикріпивши скріншот і опис проблеми, щоб ви як розробник могли швидше вникнути в її сутність.

Інший подібний сервіс, Apptentive, має трохи ширшу функціональність: крім зв’язку з користувачами всередині програми, ви також зможете прицільно проводити опитування, своєчасно повідомляти користувачів про нововведення, а також просити поставити вам оцінку лише тих, наприклад, хто зазначив, що йому подобається ваш додаток.

Якщо ж ваше завдання – налагодити широку комунікацію з клієнтами по декількох каналах одразу, то Intercom – кращий вибір. Він дозволяє не лише проводити персоналізовану маркетингову кампанію, а й аналізувати її ефективність. Також продукт легко інтегрується з багатьма іншими сервісами, якими ви вже могли скористатися для роботи з користувачами.

За метеріалами сайту: http://ain.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA