Actiongram для HoloLens


Hololens – це носимий голографічний комп’ютер у формі окулярів. Пристрій повністю автономний і працює під управлінням операційної системи Windows 10. Саме ця ОС перша в своєму роді, яка може обробляти голографію засобами API і реалізовувати її вивід за допомогою спеціальних окулярів. Компанія Microsoft вже повідомляла подробиці про деякі програми, що розробляються для HoloLens. Серед проектів, заявлених для HoloLens, вже фігурують такі додатки, як: Galaxy Explorer, Fragments, Young Conker і RoboRaid. Не так давно компанія Microsoft представила свою останню розробку – Actiongram.


З Actiongram користувачі можуть створювати свої власні відео, що демонструють людей, які взаємодіють з голограмами. Спочатку програма була розроблена як простий і веселий спосіб провести час. Користувач може вибрати будь-якого вподобаного персонажа зі списку, який включає в себе космонавтів, тварин, динозаврів, зомбі, планети, спортсменів і безліч інших голографічних моделей. Вибравши потрібного персонажа зі списку, користувач зможе взаємодіяти з ним. Голографічні елементи також можуть бути змінені. Наприклад, користувач може переміщати їх, змінювати розмір і обертати за допомогою рухів рук, а потім ділитися отриманою записом з друзями.
Програмне забезпечення все ще перебуває в стадії бета-тестування. Комплект HoloLens доступний для розробників з США і Канади, і має вартість в 3 000 доларів США.
За матеріалами сайту: http://bevirtual.ru/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA