Інтерактивна карта покриття 3G операторів


Сервіс «Мультитест», що допомагає користувачам обрати собі інтернет-провайдера спільно з популярним інтернет-виданням ITC. UA запустили першу в Україні інтерактивну карту 3G-покриття мобільних операторів, створену на основі відкритих даних від операторів.

Карта містить актуальну і періодично оновлювану інформацію щодо покриття від всіх 3G GSM операторів України: Київстар, Vodafone, Lifecell, Тримоб. Відповідно, дані карти можуть дещо відрізнятися від фактичного покриття.

Артем Білодід, керівник проекту «Мультитест»: «Зараз, через рік після тендеру, можна з упевненістю сказати, що 3G в Україні є. Може ще не скрізь, може і гігабайти могли б бути дешевше. Але в цілому оператори відпрацювали дуже добре. Особливо, в поточних економічних умовах. Все-ж таки конкуренція – двигун поліпшень. І щоб порівняти, хто з “конкурентів” встиг покрити всі важливі для вас локації, ми підготували зведену карту покриття 3G GSM операторів».

Тарас Міщенко, головний редактор ITC.UA: «Наочне порівняння покриття 3G – це те, що сьогодні цікавить не лише нових користувачів швидкого мобільного інтернету, але і тих, хто бажає змінити оператора. До нас неодноразово зверталися читачі із запитами про створеня подібного сервісу, і ось тепер він став реальністю завдяки «Мультитест».

Для навігації по карті можна використовувати поле пошуку (для великих екранів) або геолокацію. Відключити відображення покриття операторів можна в блоці ліворуч. Поточне положення карти зберігається в посиланні, яким можна поділитися з друзями.
За матеріалами сайту: http://itc.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA