Одесити створили iOS-додаток KeepSolid Phones, в якому можна купувати телефонні номери з усього світу

Одеський розробник KeepSolid представив новий VoIP-додаток KeepSolid Phones для iOS, за допомогою якого користувачі можуть купити телефонні номери в різних країнах і заощаджувати на дзвінках за кордон з рідного міста.

Тарифікація дзвінків і SMS буде вироблятися за розцінками операторів країни, в якій придбано номер. Наприклад, вартість хвилини розмови в США становить 5 центів, а SMS – 15 центів. Вартість номерів також залежить від країни. Так, номер в США обійдеться $ 2 в місяць, а в Японії – $ 10 / міс. Сам додаток безкоштовний.

Щоб купити номер, потрібно зареєструвати обліковий запис у додатку. Кожному новому користувачеві додатку розробники надають один телефонний номер безкоштовно на сім днів і $ 1 на рахунок для дзвінків і SMS.

Крім економії на спілкуванні, KeepSolid Phones можна використовувати для реєстрації в іноземних інтернет-магазинах, щоб купувати онлайн без посередників. У деяких ритейлерів за кордоном верифікація аккаунта відбувається за номером телефону.

Телефонні номери можна купувати для тимчасового використання, наприклад, пошуку роботи або квартири. Потім номер можна видалити. Також тимчасовий телефонний номер можна використовувати при реєстрації на сайтах, форумах, заповнюючи анкети для отримання знижкових карт.

Джерело: ain.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA