Instagram планує прискорити монетизацію з реклами за рахунок Facebook

Instagram має намір прискорити темпи приросту спонсорських доходів за рахунок рекламного відділу Facebook – своєї материнської компанії. Про це заявила Марн Левін (Marne Levine), COO популярного фотохостингу, в інтерв’ю the Financial Times.

Зокрема, фотосервіс планує зосередити фокус своєї рекламної стратегії на малому бізнесі і аудиторії користувачів за межами США.

Facebook придбав Instagram у 2012 році за $ 1 млрд. За запевненням обох компаній, фотододаток позиціонувався як самостійний незалежний сервіс. Однак, за словами Левін, чим активніше Instagram розвивав свій рекламний бізнес, тим щільніше йому доводилося інтегруватися з Facebook.

«На момент нашого запуску 2 роки тому ми були присутні лише у 8 країнах. У вересні ми запустили рекламу для бізнесів на більш ніж 200 світових ринках… Останнім часом все більше великих брендів використовує свої маркетингові можливості для комунікацій з аудиторією. Я вважаю, що в 2016 році ви побачите, як малий бізнес почне розвивати рекламний потенціал і завойовувати своїх користувачів », – говорить Левін.

Однією з найважливіших речей у цьому контексті вона назвала те, що Instagram отримав можливість інтегруватися з інфраструктурою Facebook і користуватися багатьма його ресурсами.

Влітку представники соціальної мережі заявляли, що протягом найближчих декількох місяців всі інструменти рекламного таргетингу Facebook стануть доступні компаніям, що займаються просуванням в Instagram.

Джерело: cossa.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA