Інтерактивна цукерка від LEAD9


Щорічно у святковий період агенція мобільного маркетингу LEAD9 радує клієнтів та партнерів нестандартними привітаннями з Новим Роком.
Привітання водночас спрямоване на те, щоб показати інноваційні та нестандартні способи цифрового маркетингу. Що Назар Гриник і його команда запропонували цього разу?

Адресат LEAD9 отримував коробку солодощів, в який була вкладена листівка-привітання.

Потім, скануючи листівку (використовуючи Layar), яка немов оживала в його руках, одержувач переглядав анімацію, де можна було ознайомитися зі статистикою та досягненнями агенції мобільного маркетингу за минулий рік.

Після чого користувачеві було запропоновано перегляд урочистого відео-ролика – це вже традиційно новорічна пісня авторства та виконання LEAD9.

“На перший погляд невеликий і милий подарунок, але зі значною кількістю корисної інформації, він показує, наскільки інтерактивним і цікавим може бути мобільний маркетинг, якими способами можна доносити інформацію до аудиторії так, щоб зацікавити і навіть викликати WOW-ефект!” – говорить Назар Гриник, директор LEAD9 .
Євангеліст мобільного маркетингу додає: “З усіма цими адблокамі, банерної сліпотою і нав’язливістю реклами бути помітним і зрозумілим складно. Не зважаючи на це, люди готові і хочуть отримувати рекламну інформацію, але тоді і там, де це їм треба і про те, що їм потрібно. Реклама повинна бути розважальною, інтерактивною, захоплюючою. Для цього у цифрового маркетингу є всі козирі. Пора їх використовувати на повну і робити з цього цукерку, інтерактивну цукерку”.
За матеріалами сайту: http://sostav.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA